Étlap

Előételek

  • ASZALT PARADICSOMOS PADLIZSÁNKRÉM 3490 Ft

    Savanyított gyöngyhagymával, koktélparadicsommal

  • TOKAJI KACSAMÁJHAB 4290 Ft

    Chilis csokoládéval, szezámropogóssal, füstölt Maldon sóval

Levesek

  • MARHAHÚSLEVES FRIDATTO 2490 Ft

    Fokhagymás velőscsonttal, zöldségekkel

  • CSICSÓKAKRÉMLEVES 1990 Ft

    Füstölt pisztránggal, pirított kesudióval, körtével, tárkonyos tejhabbal

Főételek

  • ŐRSÉGI ERDEI GOMBAPAPRIKÁS 4490 Ft

    Tejföllel, kapros ricotta nudlival, pirított erdei gombákkal

  • DABAS BISTRO SZEZONÁLIS FRISS SALÁTÁJA 1990 Ft
  • DABAS BISTRO SZEZONÁLIS FRISS SALÁTÁJA 4990 Ft

    Grillezett pisztránggal

  • DABAS BISTRO SZEZONÁLIS FRISS SALÁTÁJA 4490 Ft

    Pirított csibemellel

  • BŐRÖS CSIBEMELL STEAK 4990 Ft

    Füstölt sárgaborsópürével, gombákkal, parmezánchipsszel

  • GRILLEZETT PISZTRÁNG 5490 Ft

    Sült csicsókapürével, barna vajban konfitált pak choy-al

  • BŐRÉN SÜLT ROSÉ KACSAMELL 5690 Ft

    Gyömbéres sütőtökhabbal, pezsgőskáposztával töltött tésztával, marinált sütőtökkel

  • BARNASÖRÖS MALAC PORCHETTA 4900 Ft

    Mustáros zöldséges lencserizottóval, kolbászmorzsával, konfitált hagymával

  • VÖRÖSBOROS MARHAPOFA PÖRKÖLT 5990 Ft

    Lassan főtt marhapofa pörkölt, sztrapacskával, tejföllel és fekete erdei sonka chipsszel

  • MANGALICA Karaj 6990 Ft

    Zellerpürével, mogyoró burgonyával, gyöngyhagymás Jus-vel, sült gesztenyével

Desszertek

  • PROVANCE-I MACARONOK 790 Ft

    Citromos-levendulás / Csokoládés / Pisztáciás  / Epres / Sós karamellás

  • ISZTAMBULI PISZTÁCIA 1490 Ft
  • NÓGRÁDI MÁLNÁS-CSOKI 1490 Ft
  • PERUI KÁVÉSZEM 1490 Ft
  • NEW YORK-I ÁFONYÁS SAJTTORTA 1490 Ft
  • KATALÁN FEHÉRCSOKIS-MÁLNÁS 1490 Ft
Allergén összetevők:
  1. Glutént tartalmazó gabona és azokból készült termékek (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamutbúza vagy ezek hibrid változatai)
  2. Rákfélék, kagylók és azokból készült termékek
  3. Tojás és abból készült termékek
  4. Halak és azokból készült termékek
  5. Földimogyoró és abból készült termékek
  6. Szójabab és abból készült termékek
  7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is)
  8. Diófélék (mandula [Amygdalus communis L.], mogyoró [Corylus avellana], dió [Juglans regia], kesudió [Anacardium occidentale], pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió [Bertholletia excelsa], pisztácia [Pistacia vera], makadámia és queenslandi dió [Macadamia ternifolia])
  9. Zeller és abból készült termékek
  10. Mustár és abból készült termékek
  11. Szezámmag és abból készült termékek
  12. Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben
  13. Csillagfürt és abból készült termékek (farkasbabliszt/Lupinliszt)
  14. Puhatestűek és abból készült termékek