Menue

Reggeli ajánlatunk

  • Chia magos zabkása 2490 Ft

    kókusztejjel, erdei gyümölcsökkel és házi meggylekvárral

  • Friss áfonyás croissant 2390 Ft

    áfonyás mascarponéval töltve és pirított mandulával

  • Sonkás lepénykenyér 2990 Ft

    sonkával, zöldsalátával, hagymalekvárral és füstölt majonézzel

  • Házi kecskesajtos omlett 2890 Ft

    kecskesajttal, rukkola salátával, pirított dióval és aszalt paradicsommal

  • Grillezett melegszendvics 2890 Ft

    pirított baconnal, házi pikáns szósszal, cheddar sajttal és sonkával

  • Dabas Bistro bőséges reggelije 3690 Ft

    pikáns grillezett kolbásszal, pirított baconnal, tükörtojással, kevertsalátával, friss kenyérrel és dijoni mustárral

Starters

  • Sült hortobágyi palacsinta 2990 Ft

    erdei gombákkal, tejfölhabbal és paprika mártással

  • CHILIS GARNÉLA 4490 Ft

    koktélparadicsommal és friss pirítóssal

  • JÓFAJTA MARHATATÁR 4990 Ft

    tojással, füstölt pirítóssal és szarvasgombás majonézzel

Soups

  • Cukkinikrémleves 2990 Ft

    házi füstölt lazaccal, kaporolajjal és kapribogyóval

  • Citromos borjúhúsgombócleves 3290 Ft

    tárkonnyal és friss zöldségekkel

Main Dishes

  • Kéksajtos gnocchi 3990 Ft

    házi aszalt paradicsommal, bébi parajjal és pirított kesudióval +extra barnavajas csibemell 2 290.-HUF

  • FOGASFILÉ 6890 Ft

    karalábé "főzelék"

  • Tanyasi csirkemell „Dubarry” 5890 Ft

    parmezános grillezett karfiollal, besamelhabbal, baconmorzsával és sült rizskrokettal

  • Ropogós kacsamell 6290 Ft

    sült túrófánkkal, lilakáposztapürével és balzsamos szilvával

  • Lassan sült Duroc tarja 5990 Ft

    kápia paprikás gerslirizottóval és konfitált hagymával

  • Hátszín steak 20 dkg 11990 Ft

    burgonyapürével és sült céklasalátával

  • Hátszín steak 40 dkg 18990 Ft

    burgonyapürével és sült céklasalátával

Desserts

  • A mi mákos gubánk 2990 Ft

    vaníliasódóval és citromlekvárral

  • Csokitorta 2990 Ft

    amaréna meggyel és tonkababos krémsajttal

Kóstoló menük

Kacsamáj terrine
fűszeres szilvalekvárral és nagyi kalácsával
1,3,7
Marha erőleves
juhtúrós daragaluskával, zöldségekkel és stefániával
1,3,7
Sertés szűzpecsenye
erdeigombás rétessel, tejfölhabbal és paprikás mártással
1,3,7
Aranygaluska
dió mousse-al, vaníliasodóval és dióropogóssal 
1,3,7,8

Jófajta marha tatár
tojással és füstölt pirítóssal
3
Csicsókakrémleves
füstölt pisztránggal és Waldorf salátával
1,7,8,9
Hátszín steak
szar vasgombás burgonyapürével és sült hagymával
7
Csokoládés brownie
tonkababos popcorn habbal, mogyoró grillázzsal és sós karamellel
7,8

Allergén összetevők:
  1. Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridized strains, and products thereof, except: (a) wheat based glucose syrups including dextrose (b) wheat based maltodextrins (c) glucose syrups based on barley (d) cereals used for making alcoholic distillates including ethyl alcohol of agricultural origin
  2. Crustaceans and products thereof
  3. Eggs and products thereof
  4. Fish and products thereof, except: (a) fish gelatin used as carrier for vitamin or carotenoid preparations (b) fish gelatin or Isinglass used as fining agent in beer and wine
  5. Peanuts and products thereof
  6. Soybeans and products thereof, except: (a) fully refined soybean oil and fat (b) natural mixed tocopherols (E306), natural D-alpha tocopherol, natural D-alpha tocopherol acetate, and natural D-alpha tocopherol succinate from soybean sources (c) vegetable oils derived phytosterols and phytosterol esters from soybean sources (d) plant stanol ester produced from vegetable oil sterols from soybean sources
  7. Milk and products thereof (including lactose), except: (a) whey used for making alcoholic distillates including ethyl alcohol of agricultural origin (b) lactitol
  8. Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof, except for nuts used for making alcoholic distillates including ethyl alcohol of agricultural origin
  9. Celery and products thereof
  10. Mustard and products thereof
  11. Sesame seed and products thereof
  12. Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/liter in terms of the total SO 2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
  13. Lupin and products thereof
  14. Mollusks and products thereof